Veelgestelde vragen

Wij helpen je het liefst zo snel mogelijk. Daarom hebben wij alle veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch te bereiken. Je kunt ook altijd het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@gaitrigter.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Hieronder een overzicht van de veelgestelde vragen.
 Wat zijn de kosten voor het huren van een fiets?

De prijzen van een huurfiets zijn afhankelijk van de duur van de huurperiode. Je huurt al een elektrische fiets vanaf €27,50 per dag! De tarieven zijn hier te bekijken.
 

Wat is de minimumleeftijd om een fiets te huren?

Het huren van een fiets bij Gait Rigter Fietsverhuur gaat zonder minimum leeftijdsgrens.
 

Hoe weet ik zeker dat er huurfietsen beschikbaar zijn?

Om zeker te weten dan een elektrische huurfiets beschikbaar is, raden wij aan om ons te bellen of te mailen. Wil je op de dag zelf reserveren? Dan is het aan te raden om even te bellen.
 

Wat moet ik overhandigen wanneer ik kom huren?

Bij het huren van een elektrische fiets bij Gait Rigter Fietsverhuur maken wij graag een kopie van uw paspoort of ander identiteitsbewijs maken.
 

Kan ik mijn reservering annuleren?

Reserveringen kun je tot 24 uur voor de geplande datum annuleren door ons een mail te sturen of te bellen. Bij ontvangst krijg je altijd een bevestiging terug. Bij niet tijdige of niet schriftelijke annulering zijn wij gerechtigd om de volle huursom in rekening te brengen
 

Zijn er accessoires bij te huren?

Ja. We verhuren o.a. kinderzitjes, helmen, fietstassen en kettingsloten. Kinderzitjes zijn zowel voor- als achterop de fiets te plaatsen.
 

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Je kunt een reservering wijzigingen. Dit doe je door even te bellen naar 038-4531527 of te mailen naar info@gaitrigter.nl.
 

Hoe vroeg kan ik de fiets ophalen en hoe laat weer inleveren?

De fietsen kunnen vanaf 09.00 uur opgehaald worden De huurperiode eindigt iedere dag om 18.00 uur.
 

Kunnen we op zondag de fietsen terugbrengen?

Dit kan helaas niet. Als er op zondag gefietst wordt kunnen ze op maandagochtend weer ingeleverd worden.
 

Bezorgen jullie ook op locatie?

Wij bezorgen op locatie. De tarieven zijn hier te bekijken.
 

Wat moet ik doen in geval van diefstal?

In geval van diefstal moet je aangifte doen bij de politie. Vervolgens lever je een kopie van de aangifte in bij Gait Rigter Fietsverhuur.
 

Wat moet ik doen in geval van schade?

Schade aan de huurfietsen dienen te worden gemeld bij het inleveren van de fiets.
 


 

Pech onderweg?

Wanneer je onverhoopt met pech komt te staan neem je z.s.m. contact met ons op. Wij sturen zo snel mogelijk een collega langs om de fiets om te ruilen voor een andere fiets. Op deze manier kun je snel weer op pad.

 

Robinq media