QIO AP-8R unisex, 20" (2022)

Beschrijving

De QiO-ontwikkelaars lanceren de "EINS AP-8R" als een gelimiteerde oplage. Dit model blinkt uit met een nog lagere onderhoud behoefte, omdat hij - naast de nagenoeg onderhoudsvrije naaf versnelling - is voorzien van een GATES riem. De "EINS AP-8R" is daarom bij uitstek geschikt om gewoon te gaan zitten en weg te rijden - of je nu 's ochtends op weg bent naar je werk of een spontane rit wilt maken.

De dag begint praktisch en comfortabel zodra u de woning verlaat. De "EINS AP-8R" heeft een handvat op de diepe doorgang zodat je de fiets eenvoudig kunt pakken en naar buiten kunt dragen. Snel de zadel pen en stuurpen afstellen - allemaal zonder gereedschap trouwens met de snel-spanner - klik de koffers op de MIK HD systeem drager en hupsakee je bent klaar.

Met zijn 20'' wielen laat de e-bike zich wendbaar en wendbaar door smalle straatjes in de stad manoeuvreren. Vermijd je liever kinderhoofdjes? Dat hoeft ook niet: de CONTINENTAL-banden met een breedte van 62 mm dempen goed oneffenheden. Wil je liever kinderhoofdjes? Ook de BY.SCHULZ zadel pen, die overigens kan worden ingewisseld voor een Vario zadel pen, is voorzien van een diefstalbeveiliging.

Altijd bij je is de BOSCH "Active Line Plus"-motor, die je altijd harmonieus tot 25 km/u voortbeweegt. Hij haalt zijn energie uit het 500 Wh "PowerPack". Voor het opladen kan de accu dankzij de handige positie van de staande achter-vorken eenvoudig worden verwijderd en aangesloten op het lichtnet. De 8-traps SHIMANO "Nexus" versnellingsnaaf is er voor de fijn-afstelling van de aandrijving, die overigens ook bijzonder onderhoudsarm is.

's Avonds veilig thuis dankzij de heldere LED-koplampen en het achterlicht met remlicht-functie, kan de "EINS AP-8R" net zo gemakkelijk worden opgeborgen als u hem 's ochtends klaar heeft gemaakt voor vertrek. De stuurpen kan 90 ° worden gedraaid dankzij de "Speedlifter Twist"-functie, de pedalen klappen op - alles om zo weinig mogelijk ruimte in te nemen.

QIO AP-8R unisex, 20" (2022)

AP-8R
3.499,
Op voorraad in de winkel
Vraag naar levertijd
 
Bevestig verzoek

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen